ایشان در ابتدا اظهار داشت: هدف متعالی که شهدا و جانبازان ما بدنبال آن بودند جهانی شدن اسلام بود . این مسئله زمانی میتواند اتفاق بیافتد که ما ابتدا بتوانیم ابزارهای مورد نیاز آنرا فراهم نماییم. یعنی ابتدا باید توجه نمود که در درون کشور ، اسلام به تمام معنا پیاده گردد و بعد بتوان آنرا به دیگر نقاط دنیا تسری بخشید.
دستور کار استکبار جهانی همواره جنایت و آدمکشی و بهره برداری از ملتهای ضعیف میباشد و در چنین دنیایی جمهوری اسلامی ایران در برابر این ظلم ایستادگی نموده است ، در واقع ابرقدرتها بر این عقیده هستند که جهت سلطه بر ملتهای مسلمان باید اسلام را از آنها گرفت؛ همان کاری که قبل از انقلاب بر سر کشور ما نیز آورده بودند.
اگر وحدت واقعی در کشورهای اسلامی شکل بگیرد ؛ استکبار جهانی جرات نخواهد داشت تا بتواند با نفوذ در این کشورها نسبت به اضمحلال اسلام قدم برداد.
متاسفانه آنچه اکنون در کشور شاهد هستیم عدم تدبیر و مدیریت و صداقت مسئولین است ، نمیتوان در کنار دشمن نشست و صحبت از اقتدار نمود . البته این جمله به معنی عدم ارتباط با دیگر کشورها نیست بلکه میتوان با یک دیپلماسی صحیح در کنار مذاکره با قدرت نیز ایستادگی نمود.
بحمدالله هرگونه مسئله ای که در حیطه اختیارات رهبری بوده است به اقتدار و عزت خوبی رسیده ایم ؛ اگر ما در حیطه نظامی توانستیم آنچنان که باید حرکت کنیم قطعا در دیگر زمینه ها هم میتوانیم.
اینکه برخی مسئولین بعد از مذاکره با دشمنان از منتفی شدن حملات نظامی آنها سخن به میان می آورند نشان از کم تدبیری آنهاست زیرا به اذعان صریح دشمنان دیگر گزینه های نظامی برای آنها در مقابل کشوهای استکبارستیز مطرح نیست و راههای دیگری را برای فروپاشیدن حکومتها برگزیدند.
یکی از مهمترین گزینه هایی که دشمنان برای فروپاشی حکومتها به آن اعتقاد دارند ؛ ایجاد نارضایتی در بین مردم نسبت به دولتمردان و ارکان نظام میباشد.
امروز دشمنان متوجه شده اند که ایران در منطقه دارای قدرت و صاحب نظر است . اقتدار لبنان که در سایه حمایتهای آشکار جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است نشان از اقتدار ایران اسلامی در منطقه است . رهبر معظم انقلاب اسلامی در صحبتهای اخیر خود اشاره داشتند که جنگهای 33 روزه و 22 روزه تبدیل به جنگ 2 روزه گردیده است زیرا اسرائیل دیگر اذعان دارد که نمیتواند در برابر حزب الله لبنان مقاومت کند.
سوریه و عراق نیز همچنین است ، سایه داعش که بر سر عراق بود فقط و فقط با تدبیر رهبری و حضور برخی از عزیزان ایرانی رفع گردید و اگر در سوریه هر حرکتی را دشمنان نمیتوانند به سرانجام برسانند به علت رصد شبانه روزی نیروهای ایرانی است.
مثالهای نظامی جهت نشان دادن اقتدار ایران اسلامی بسیار است اما ماحصل آن اینست که اگر بتوانیم در زمینه های دیگر مانند بخش نظامی به خودکفایی و پیشرفت برسیم و هوشیار نیز باشیم آنگاه است که میتوانیم از جهانی شدن اسلام سخن بگوییم.
در مسائل علمی باید پیشرو باشیم. همگان میدانند که خاستگاه علم در جهان از ایران و اسلام بوده است اما وجود حاکمانی نابخرد در سالیان گذشته موجب عقب ماندگی جهان اسلام از مباحث علمی گردیده است ؛ البته بحمداله با نظارت مستقیم مقام معظم رهبری امیدواریم بتوانیم در این زمینه نیز به پیشرفتهای خوبی دست پیدا نماییم.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص نقش دولتمردان در پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامی ایران حرف اول و آخر را رهبری بیان میکند اما بالاخره با توجه به قانون اساسی بر اساس انتخابات افرادی برای مجلس و دولت انتخاب می شوند و اینجاست که افراد باید در انتخاب خود هوشیار باشند تا اشخاصی به مسئولیت برسند که بتوانند به اهداف مورد نظر رهبری دست پیدا کنند افرادی انتخاب شوند که خلوص داشته باشند و مسلمان باشند یعنی تسلیم در برابر دستورات الهی و گوش به فرمان بی چون و چرای ولایت و ولایت پذیر بودن .
اما آنچه که در سالهای اخیر مشاهده گردیده است اینچنین نبوده و گوش به فرمان رهبری بودن از طرف مسئولین برای مردم به اثبات نرسیده است .
در طول عمر حیات جمهوری اسلامی دولتهای مختلفی بر سر کار آمدند اما با یک بررسی ساده در 4 دوره اخیر میتوان بخوبی دور شدن از اهداف عالیه نظام را مشاهده نمود.
در دولتهای نهم دو دهم برخی افراد حاکم شدند و مسئولیت پذیرفتند که فکر میکردند میتوانند با رمالی کشور را به جلو سوق دهند در صورتیکه حتی این مسئله ساده را نمیدانستند که برای رسیدن به یک هدف باید تمام مسائل به موازات یکدیگر به جلو برود.
در این دو دولت در رابطه با مسائل اجتماعی و اقتصادی یک عقبگرد بسیار زیادی داشتیم. آن مقدار ارزی که از قبال صادرات نفت وارد کشور شد و به میزان 50 درصد ارز کل حیات جمهوری اسلامی تا آنزمان بود ، میتوانست بعنوان یک فرصت جهت پیشبرد امور و رسیدن به جایگاههای جهانی مورد استفاده قرار گیرد و موجب تقویت زیربنایی اقتصادی کشور گردد اما عدم مدیریت صحیح موجب از بین رفتن این سرمایه گردید.
متاسفانه در این میان وکلای مجلس نیز خوب عمل نکردند ، مصوبات بخوبی از مجلس خارج میشد اما نظارتی جهت اجرا بر روی آن نبود . یک مکانیزم اشتباه در ارائه یارانه نقدی به مردم و همچنین افزایش قیمت حاملهای انرژی موجب شد تا بزرگترین خیانت دولتهای نهم و دهم به کشور صورت پذیرد. وقتی رئیس دولت وقت بجای اجرای مصوبات مجلس به درجه اجتهاد شخصی رسیدند ، باید انتظار چنین خیانتهایی را نیز داشته باشیم.
اگر بجای ارائه یارانه نقدی به خانوارها برای آنها اشتغال ایجاد میکردند هم به آنها عزت داده بودند و هم اقتدار .
در کنار دولت ؛ مجلس نیز بی تقصیر نیست . مجلس بجز تصویب قوانین ،وظیفه نظارت مستمر بر اجرا و نحوه اجرای مصوبات را نیز دارد. اصل 44 قانون اساسی سال 1384 تصویب شده و در سال 87 تدوین گردید است و طبق برنامه ریزی باید تا سال 93 به بهره برداری کامل می رسید .اما اکنون که ماههای آخر سال 1397 را سپری میکنیم پیشرفت قابل توجهی در اجرای مصوبات اصل 44 قانون اساسی ندیدیم.
در بحث حاملهای انرژی نیز باید 30% درآمد حاصل از آن به بنگاههای تولیدی تعلق میگرفت ، ما بر این باوریم که تا این لحظه حتی 1 ریال نیز پرداخت نشده است ؛ آیا با چنین وضعی و عدم حمایت از تولید کنندگان ، انتظار پیشرفت میتوان داشت؟
برای واردکنندگان هر روز یک قانون جدید وضع میشود و کارخانه ای که احتیاج به مواد اولیه دارد بدلیل عدم موضع شفاف در ترخیص کالاهای وارداتی به تعطیلی کشیده میشود .
اگر استکبار جهانی میخواهد از گزینه نارضایتی مردم استفاده کند بدلیل اینست که اینچنین مسائلی را بخوبی رصد میکند. متاسفانه مسئولین ما چه در دولتهای نهم و دهم و چه دولتهای بعدی ، تقوای حکومتی ندارند.
در دولتهای یازدهم و دوازدهم علیرغم اینکه سردمدار مخالفت با دولت قبل خود بودند باز هم شاهد ادامه روند قبلی هستیم.به وضوح نارضیاتی معیشتی مردم را میبینند و کاری نمیکنند.
بسته های حمایتی که توسط دولت یازدهم بدلیل سوء مدیریت دولت به مردم تعلق گرفت باز هم اکنون در حال تکرار است. متاسفانه دولتمردان و وکلای مجلس فقط مردم را برای رای میخواهند . به این دلیل است که مجلسی ها بجای پرداختن به مسائل کلی و نظارت بر عملکرد دولت تنها و تنها مسائل رونمایی را رصد میکنند.
اگر دولتهای نهم و دهم ، یک سوم ارزی که حاصل شده بود را مدیریت میکرد و در خزانه حفظ میکرد ، تا سالها میتوانستیم تمام معادلات در خصوص تحریمها را به هم بزنیم.
امروز بهانه تحریم ؛ تنها یک فرافکنی است زیرا 80 درصد مشکلات کشور تنها مربوط به سوء مدیریت هاست.
متاسفانه یکی دیگر از مشکلات دولتهای یازدهم و دوازدهم این است که خود را متعلق به یک جناح خاص میدانند و در ابتدای مسئولیت خود بسیاری از مدیران را بدون در نظر گرفتن لیاقتها و تواناییها عوض کردند در صورتیکه بعد از انتخابات ، رئیس جمهور به آحاد ملت تعلق دارد و باید شایسته سالاری صورت پذیرد.
متاسفانه در دو دولت اخیر با سیاست لبخند میخواستند در کنار استکبار ، کارها پیش ببرند اما متاسفانه برغم اینکه رهبر معظم انقلاب اجازه دادند امانتوانستند آنگونه که باید از برجام استفاده نمایند زیرا هوشیاری لازم در آنزمان بکار برده نشد.
علی ایحال ما بر این اعتقادیم برای جهانی نمودن اسلام تنها شعار دادن کافی نیست و مسئولین باید پاسخ اعتماد مردم را با عملکرد صحیح خود بدهند زیرا در قیامت باید پاسخگو باشند .
دبیر کل جامعه انجمنهای اسلامی اصناف و بازار در پایایان ضمن اشاره به اتفاقات اخیر در کشور فرانسه گفت: فرانسه خود را مهد آزادی در دنیا می داند، کشوری که دارای تفکرات اینچنینی است باید از خشونت بر علیه مردم خود پرهیز نماید و خویشتن داری را سرلوحه کار خود قرار دهد.